skip to Main Content
κατασκευή ιστοσελίδας θεσσαλονίκη

Κατασκευή ιστοσελίδας θεσσαλονίκη

Η κατασκευή ιστοσελίδας για εμάς είναι τέχνη!
Μοναδικός σχεδιασμός για κάθε έργο, εύκολη χρήση – διαχείριση, Responsive σχεδιασμός ιστοσελίδας, ξεχωριστή αισθητική, είναι μερικές από τις βασικές αρχές μας.

Ιστοσελίδες που φέρνουν αποτέλεσμα, με design που εντυπωσιάζουν. Κατασκευή ιστοσελίδων με βάση τις ανάγκες σας, προσέχουμε τις απαιτήσεις σας & δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες. Με εύκολο backoffice για την διαχείριση, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις. Βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες για καλύτερη κατάταξη στους μηχανισμούς αναζήτησης, ενώ παρέχουμε ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης.
Μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, να είστε σίγουροι ότι η παρουσία σας θα είναι ξεχωριστή!

Δεν είναι μόνο αυτά. Δείτε παρακάτω τις υπηρεσίες που συμπεριλαμβάνονται με την κατασκευή ιστοσελίδας στην ThessWebsite

All-inclusive – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Responsive σχεδιασμός

Συντήρηση

Ανάλυση Ανταγωνισμού

Στρατηγική περιεχομένου ιστοτόπου

Cross Browser & δοκιμή πλατφόρμας

Social media presentation

CMS and e-Commerce Integration

Αρχιτεκτονική Πληροφοριών

Υποστήριξη 24/7

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Διαδικασία

Τα βήματα διαδικασίας για την κατασκευή ιστοσελίδας & το χρονοδιάγραμμα εξαρτώνται κάθε φορά από το έργο υλοποίησης. Συνοψίζοντας μπορούμε να πούμε ότι τα κύρια σημεία είναι τα παρακάτω. Χωρίς να υποβαθμίζεται η σημασία ενδιάμεσων βημάτων για την κατασκευή ιστοσελίδας.

Συγκέντρωση πληροφοριών ΒΗΜΑ 1

Το πρώτο βήμα στην κατασκευή ιστοσελίδας είναι το στάδιο της έρευνας. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τον σκοπό, τους στόχους που θέλουμε να πετύχει & το κοινό που θα προσελκύσει ο νέος ιστότοπος. Ένα είδος ερωτηματολογίου ανάπτυξης ιστοσελίδων βοηθά στην ανάπτυξη καλύτερης δομής & στρατηγικής.

Πλάνο, Δημιουργία Χάρτη ΒΗΜΑ 2

Σε αυτό το στάδιο δημιουργούνται τα δεδομένα που επιτρέπουν στον πελάτη να κρίνει πώς θα μοιάζει ο ιστότοπος. Με βάση τις πληροφορίες της προηγούμενης φάσης, δημιουργείται ένας “χάρτης” ιστοτόπου. Δημιουργείται ο βασικός κορμός, η εσωτερική δομή & οι ενότητες που θα στηριχθεί η κατασκευή ιστοσελίδας.

Σχεδιασμός, Διάταξη Σελίδων ΒΗΜΑ 3

Σε αυτό το βήμα δημιουργείται το οπτικό περιεχόμενο. Εικόνες, βίντεο κλπ. Η συνολική διάταξη είναι το αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας, όπως γραφιστικά, σκίτσα, media υλικό κλπ. Η κύρια λειτουργία της διάταξης είναι η αναπαράσταση, οπτικοποίηση του περιεχομένου & η επίδειξη της βασικής λειτουργικότητας.

Σύνταξη περιεχομένου ΒΗΜΑ 4

Η σύνταξη περιεχομένου συνήθως συμβαδίζει με άλλα στάδια στην κατασκευή ιστοσελίδας. Είναι η ουσία που θα επικοινωνήσουμε στο κοινό του ιστότοπου. Η  σύνταξη των κειμένων απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την βελτιστοποίηση, SEO, στις μηχανές αναζήτησης, πχ: Google.

Κωδικοποίηση ΒΗΜΑ 5

Το χρονοβόρο μέρος στην κατασκευή ιστοσελίδας. Η αρχική σελίδα δημιουργείται πρώτα ενώ στην συνέχεια προστίθενται οι δευτερεύουσες σελίδες. Εφαρμόζονται πλαίσια, στατικά στοιχεία, ειδικά χαρακτηριστικά & στοιχεία διαδραστικότητας στην ιστοσελίδα, ενώ διασφαλίζονται οι ρυθμίσεις & η ομαλή λειτουργία.

Δοκιμή, Επανεξέταση ΒΗΜΑ 6

Έλεγχος ξανά & ξανά… Το πιο βασικό βήμα στην κατασκευή ιστοσελίδας. Δοκιμή συνδέσμων, κουμπιών, φόρμες αλληλογραφίας, ορθογραφικά λάθη και όχι μόνο.  Γίνεται έλεγχος σεναρίων όπως λειτουργία responsive της ιστοσελίδας, συμβατότητα με browsers όπως & επικύρωση κώδικα με τα τρέχοντα πρότυπα.

Συντήρηση & Ενημέρωση ΒΗΜΑ 7

Η ιστοσελίδα σας είναι online! Για εμάς η κατασκευή ιστοσελίδας είναι μια υπηρεσία παρά ένα προϊόν. Η συντήρηση, αναβάθμιση & αλλαγές εντάσσονται στο συνολικό πλάνο της συνεργασίας μας. Δεν μας αρκεί μόνο η παράδοση του ιστότοπου, αλλά θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι είστε πλήρως ικανοποιημένοι.

Επιλογή Συνεργάτη ΒΗΜΑ 0

Η επιλογή συνεργάτη είναι η 1η σας επιλογή. Μάλλον θα έπρεπε να μπεί ως 1ο βήμα, εμείς στην ThessWebsite το αναφέρουμε στο τέλος. Είμαστε σίγουροι πως εφόσον διαβάσατε όλα τα βήματα για την κατασκευή ιστοσελίδας, θα αξιολογήσετε & θα κρίνετε οτι εμείς είμαστε ο αξιόπιστος ψηφιακός συνεργάτης σας!

Ενδεικτικά ΕΡΓΑ

Κάνουμε τους στόχους σας πραγματικότητα

ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Ξεκινήστε το δικό σας ΕΡΓΟ

Θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε το στόχο σας, να εξελίξετε την επιχείρησή σας. Εμπιστευθείτε εμάς για την κατασκευή ιστοσελίδας.

Back To Top